Zakelijk vloggen

Wil je ook video’s inzetten voor jouw bedrijf voor meer klanten en meer omzet? 

“De cursus is veel meer dan een simpele videocursus!”Edwin Weevers – Jouw kernkracht

Hoe anderen deze cursus waarderen

Zichtbaar worden, meer klanten aantrekken en aan je binden en meer omzet? Dat kan allemaal door de kracht van video in te zetten.

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen als het gaat om video’s? 

Vind je het spannend om video in te zetten voor jouw bedrijf? Is het moeilijk voor je om te bedenken wat je precies gaat zeggen op video en hoe je er voor zorgt dat je de kijker geboeid houdt? 

Wil je leren om zakelijk te vloggen?

Starten met video kan heel spannend zijn en je zelfs onzeker maken, ik snap het helemaal. Video kan zelfs overweldigend zijn, want er komt meer bij kijken dan je denkt. Toen ik startte met video vond ik het ook doodeng en wilde er lange tijd niets mee doen. Als ik toen echter had geweten wat ik nu weet, had ik het mezelf een stuk makkelijker gemaakt.Zichtbaarheid, je hoort het overal maar als het gaat om video is het is zoveel makkelijker gezegd, dan ook echt gedaan. 

In deze moderne tijd, is het zo dat het zonder video moeilijker is om nieuwe klanten aan te trekken en voor een constante business flow te zorgen.

Hoe je voor deze flow kan zorgen? Door stap voor stap de modules in deze cursus te volgen en video’s in te gaan zetten. 

Video is namelijk de manier om een nieuwe klant aan jou te binden. Door video’s maken potentiele klanten namelijk gelijk kennis met JOU; jij bent jouw bedrijf. Nieuwe klanten willen weten wie je bent en wat jij precies voor ze kan betekeken.

Dit en nog veel meer komt uitgebreid aan bod in deze, praktische online cursus. 

Maak zelf zakelijke video’s

In deze cursus leer je niet alleen om met video’s aan de slag te gaan, maar je leert ook meer over video marketing strategie. Daarnaast komen uitgebreid alle praktische zaken zoals techniek en het editen van filmpjes aan bod.

Dit is wat je krijgt als je je nu inschrijft

Als je je inschrijft voor de online cursus krijg je gelijk een aantal startoefeningen toegestuurt en toegang tot de besloten Facebookgroep. De cursus duurt in totaal 5 weken en aan het einde van de 5 weken weet jij precies hoe jij video kan gaan inzetten voor jouw business.

Stap voor stap uitgelegd hoe je moet beginnen

In deze cursus leg ik je precies uit hoe je moet beginnen met video, wat je allemaal nodig hebt en hoe je er voor zorgt dat jouw video’s meer potentiele klanten bereiken en jij dus meer sales genereert.

Samen blokkades opheffen

Vaak kan het inzetten van video confronterend zijn. Het is raar om jezelf te zien op camera, jouw stem klinkt misschien anders dan je gewend bent en rare trekjes worden opeens zichtbaar. Daarnaast is het zo dat als een video online staat, iedereen er een mening over kan hebben.Samen gaan wij aan jouw blokkades werken, zodat je zelfverzekerd en enthousiast aan jouw videoreis kan gaan beginnen.   

Video marketing strategie

In deze cursus werken we aan jouw video marketing strategie en krijg je de nodige social media video tips. Het maken van goede video’s is belangrijk, maar zonder een goede strategie kost  het vooral veel tijd en moeite, met weinig resultaat.  

Besloten, veilige Facebookgroep

Deze training geeft je toegang tot de besloten Facebookgroep waar nog meer tips zullen worden gedeeld. Daarnaast biedt deze veilige groep je ook de mogelijkheid om alvast te gaan oefenen met video en jouw pitch. 

Dit is wat anderen zeggen over de cursus.

Erna van Oostrom

Massagepraktijk Fysiek

“Stimuleert en motiveert om echt aan de slag te gaan”

“Deze was erg leuk en leerzaam. Hoewel ik voornamelijk voor de techniek meedeed, heb ik veel geleerd over video’s maken. Verder weer eens stilgestaan bij wat mijn ideale klant is en de laatste module, je video’s met een app op je mobiel bewerken, vond ik heel erg leuk en biedt veel mogelijkheden. Ook de Faceboekgroep erbij is fijn zodat je je video’s kunt delen en hier Feedback op kunt krijgen van Idelma en van de andere deelnemers. Je kunt er ook je vragen stellen. Idelma is erg enthousiast en actief en neemt je heel goed door de cursus mee, stimuleert en motiveert je om echt aan de slag te gaan.”

Marian Zonneveld- van Tour 

Spiegelcoach 

“Ik ben volop geinspireerd geraakt”.

“Ik ben geïnspireerd geraakt om weer meer met filmpjes te gaan werken en meer lives te gaan geven.”

Edwin Weevers

JouwKernkracht 

“De cursus is veel meer dan enkel je videopitch!”

“Door de veiligheid van de besloten groep en de aanhoudend stimulerende input van Idelma, ben ik zelfs een aantal keren facebook-live gegaan. Dat was voor mij echt voor het eerst. Verder geeft Idelma goede feedback op de  filmpjes en merkt je dat ze echt betrokken is over hoe je het doet en benadrukt ze ook het belang van video juist om je doelgroep te bereiken. Zodat ze een goede en persoonlijke indruk van je krijgen. Zeker een aanrader.!”

Wat zit er precies in de cursus?

De cursus bestaat uit 5 modules, hieronder vind je meer informatie over elke module. 

1

Module 1: Authentiek voor de camera staan; stap over jouw cameravrees heen

Je kan wel gelijk aan de slag gaan, maar eerst moet de basis goed staan. In deze module gaan met jouw (mogelijke) belemmeringen aan de slag en leer jij om voortaan authentiek voor de camera te staan.

2

Module 2: Jij & jouw verhaal

In deze module gaan we focussen op jij als ondernemer, jouw verhaal en wat jouw onderscheidt. Dit zijn allemaal belangrijke elementen die terug zullen komen in jouw uiteindelijke videopitch. We gaan het ook hebben over het maken van een script.

3

Module 3: Video marketing strategie

In deze module ga je aan de slag met jouw video marketing strategie. Je leert de verschillen tussen de belangrijkste social media kanalen begrijpen en hoe jouw video’s hier beter op kunnen aansluiten. Verder werk je een strategie uit voor meer succes met jouw video’s. 

4

Module 4: ​Techniek – wat heb je nodig?

In deze module behandel ik precies wat je nodig hebt voor het maken van jouw eigen (video)pitch. Van het licht, tot aan de camera en nog veel meer. 

5

Module 4: ​Video’s editen en bewerken

Safe the best for last; het editen van video’s. Als je aan de slag wilt gaan met video is het noodzakelijk om filmpjes te kunnen editen. Hoe pak je dit precies aan? Dit en meer wordt stap voor stap uitgeled in deze module. 

Bonus

In deze cursus krijg je niet alleen 5 hele waardevolle modules, maar ook nog een aantal super toffe bonussen. 

Bonus 1
Video ondertiteling

Wist je dat 85% van de video’s online wordt bekeken zonder ondertiteling?

Video ondertiteling is gewoon een must!

Ik leer je stap voor stap om op een makkelijke manier video ondertiteling toe te voegen aan jouw video’s.

Bonus 2

Werkboek

Als je deze cursus aanschaft, krijg je ook het e-book werkboek met alles lesstof en opdrachten. Hierin is ook ruimte voor aantekeningen.  

Bonus 3
Gids voor meer video succes op Youtube, Facebook, Instagram en Linkedin

YouTube heeft meer dan 1 miljard gebruikers en is de 2e grootste zoekmachine.

Facebook heeft ruim 2 miljard gebruikers.Instagram heeft meer dan 1 miljard gebruikers.Linkedin heeft meer dan 600 miljoen gebruikers.Dit zijn stuk voor stuk allemaal interessante platformen, maar met elk hun eigen regels en toepassingen waar je rekening mee moet houden als je meer bereik wilt hebben met video.  . Deze gids zit boordevol waardevolle tips en tricks. 

Hola, mijn naam is

Idelma Del Mar

Ruim 4 jaar geleden kwam ik erachter hoe krachtig het medium video is en hoe het je kan helpen om een onderneming te laten groeien.Ik besloot een complete carriereswitch te maken en vrouwelijke ondernemers te gaan helpen om de kracht van video in te zetten voor hun business. 

Ik help om richting te bepalen en indien nodig geef ik je een liefdevol zetje. We werken samen aan jouw videostrategie. Het lijkt mij geweldig om samen aan de slag te gaan!

Waarom wij samen aan de slag zouden moeten gaan.

Monique Pahladsingh

Colorful training and coaching 

“Je leert jezelf beter presenteren”

Idelma helpt je om op een andere manier naar jezelf en je bedrijf te kijken waardoor je jezelf op een hele goede manier gaan kunt pitchen. En wanneer je dit helemaal alleen zou moeten doen, zou het zeker een stuk moeilijker zijn.

Marjolein van Mierlo 

Burn out coach

“Gelijk de diepte in” 

Het nodigt heel erg uit om na te denken over je bedrijf en wat jouw verhaal is en dat had ik van tevoren niet gedacht.

Angelika van der Schilden

Move easy feel good

“Ik heb mijn eerste stappen kunnen zetten”

Ik vond de begeleiding fantastisch en ik vond Idelma’s geduld geweldig. Ik heb mijn eerste stappen met video kunnen zetten.

Maak zelf zakelijke video’s

547 (ex. btw)

 • Lifetime toegang 
 • Toegang tot alle modules & bonusmateriaal
 • Toegang tot de besloten Facebook groep
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

30-Dagen

100% Tevredenheidsgarantie

Niet goed? Geld terug!Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over deze training, dan krijg je tot 30 dagen na toegang jouw complete investering terug.

Frequently Asked Questions

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus bestaat uit 5 modules. Elke week (op maandag) ontvang je een e-mail met informatie over de desbetreffende module en de daarbijhorende oefeningen. De cursus duurt in totaal 5 weken.

Hoe kan ik de cursus betalen?

Je kan de cursus betalen met ideal of creditcard. Uiteraard ontvang je na betaling de factuur.

Hoeveel tijd kost de cursus?

Elke module kost ongeveer 1 uur tijd. 

Is het ook mogelijk om 1-1 met jou aan de slag te gaan?

Dat is zeker mogelijk. Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@idelmadelmar.nl

MAAK ZELF ZAKELIJKE VIDEO’S

547 (ex. btw)

 • Lifetime toegang
 • Toegang tot de modules & bonusmateriaal
 • Toegang tot de besloten Facebook groep
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

Mijn boodschap aan jou

Laten we stoppen met ons klein te houden en onze dromen on hold te zetten. Video is zo’n krachtig middel, die je enorm kan helpen om jouw business te laten groeien, meer klanten aan te trekken en meer omzet te genereren en dus meer mensen te kunnen helpen. Er zijn namelijk mensen die op zoek zijn naar jou!

De tijd om met de wereld te delen wie jij bent en wat jij doet, is NU!

Idelma Del MarVideo strategist

© IDELMA DEL MAR 2020    

YouTube & Video
VIP dag

Wil jij nog meer groeien met jouw bedrijf en daarbij video en YouTube strategisch inzetten?

Boek dan nu een VIP dag om samen met mij aan jouw business, strategie, planning en YouTube video's te werken.

YouTube 5-daagse

Schrijf je in voor de volgende YouTube daagse en leer in 5 dagen hoe jij een professioneel YouTube kanaal kan neerzetten.