BOOST YOUR BUSINESS SUMMIT


Het programma & De sprekers


26 - 28 oktober 2020Maandag 26 oktober


10:00 uur (live) - Kick off sessie - exclusief voor VIP deelnemers
Paneldiscussie/Q&A met 4 inspirerende ondernemers

  • Bianca Blom
  • Rosanne van Zalingen
  • Rutney Sluis
  • Thijs Lindhout

14:00 uur (live) - Kim Munnecom 

Masterclass: Mindset & law of attraction in combinatie met online zichtbaarheid


Kim vertelt in onderstaande video meer over haar masterclass. 


20:00 uur (live) - Marjan van de Bult
Masterclass: Het bepalen van je ideale klant

Marjan vertelt in onderstaande video meer over haar masterclass.


Dinsdag 27 oktober


10:00 uur (live) - Aramik Garibidian

Masterclass: Online netwerken
10 Social Selling Principes


Aramik vertelt in onderstaande video meer over zijn masterclass. 


14:00 uur (live) - Willy Bakker
Masterclass: Hoe schrijf je een goede salespagina die omzet oplevert?


Insert Video

20:00 uur (live) - Idelma Del Mar

Masterclass: Zet video in en haal meer klanten binnen 


Woensdag 28 oktober


10:00 uur (live) - Violette van den Bosch

Masterclass: Personal branding


Violette vertelt in onderstaande video meer over haar masterclass. 


14:00 uur (live) - Muriël Versluis
Masterclass: Verkopen is leuk!


Muriël vertelt in onderstaande video meer over haar masterclass. 20:00 uur (live) - Mok Heijmerink
Masterclass: Nieuwe klanten aantrekken met je website

Zet je website in voor het succes van je bedrijf   


Mok vertelt in onderstaande video meer over haar masterclass. 


Neem nu deel aan en boost je business!

Meet de sprekers

Kim Munnecom

Law of attraction expert & Business coach

Na jarenlang succesvol als Voedingsdeskundige en Mindsetcoach het bedrijf Nooit meer op dieet te hebben gerund maakte ze in 2016 de keuze om nóg meer haar hart te gaan volgen en ondernemers te gaan coachen op het gebied van ondernemen vanuit ALIGNMENT, ondernemen vanuit ‘zijn‘ in plaats van vanuit ‘doen’…

Zij is zich toen als Businesscoach volledig gaan verdiepen in de Wet van Aantrekking!

Dit was een grote doorbraak! Toén leerde zij pas wat ondernemen vanuit gevoel nu écht betekent. Ondernemen vanuit je hart en niet meer vanuit je hoofd. Alleen maar dat doen wat voor jou goed voelt. Schijt hebben aan hoe anderen het aanpakken! Volledig dátgene omarmen wat jij te doen hebt hier op aarde!


Kijk voor meer informatie over Kim op: https://kimmunnecom.nl/


Bekijk het interview met Kim hier ↓: 

Marjan van der Bult

Marjan van de Bult

Business coach & zakelijk booster

Als business coach voor ambitieuze vrouwen help Marjan om van jouw ideeën een succesvol businessconcept te maken. Haar doel is om dat steuntje aan ondernemres in de rug te geven om jouw dromen werkelijkheid te kunnen maken. Groei uit tot een succesvol bedrijf waar jij gelukkig van wordt.

 Je bent grotendeels zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk en succes. En nog belangrijker vind ik mijn missie om met Gelukfabriek en de Business Boosts waar te maken. Namelijk dat iedere (startende) ondernemer die een missie heeft en een succesvol bedrijf neer wil zetten een plek heeft waar alle informatie te vinden is en waar je het samen met iemand kunt doen.


Kijk voor meer informatie over Marjan op: https://gelukfabriek.nl/


Bekijk het interview met Marjan hier ↓: 

Aramik Garabidian

Linkedin & Social Selling Expert

Aramik weet alle ins en outs van LinkedIn en is een gepassioneerd ondernemer. Zijn bedrijf is inmiddels zeer succesvol en hij is dé expert voor ondernemers op het gebied van LinkedIn. Hij weet als geen ander hoe je LinkedIn kunt gebruiken als ondernemer om je bedrijf nog meer te laten groeien door connecties om te zetten in klanten, blijvend zichtbaar te zijn en hoe je jouw LinkedIn profiel zo optimaal mogelijk kunt inzetten.

Hij wil een positieve wereld creëren door de kracht van online en offline netwerken en het opbouwen en onderhouden van duurzame, lange termijn relaties op LinkedIn. Zijn missie: ondernemers positioneren als dé expert op hun vakgebied zodat ze meer impact kunnen maken, hun volgers inspireren en hun inkomen laten groeien. Maak het verschil, iedere dag en ieder uur! 


Kijk voor meer informatie over Aramik op: http://www.aramikonline.nl/


Bekijk het interview met Aramik hier ↓:

Marjan van der Bult

Willy Bakker

Conversie copywriter

Van jongs af aan was Willy al bezig met schrijven als uitlaatklep voor haar emoties en gedachten. Ze leerde ondernemen en creëren vanuit haar intuïtie vanuit haar interesse in de psyche van de mens. Willy is onwijs creatief, heeft veel fantasie en is een gevoelig persoon met veel ideeën. Daarom is het superbelangrijk voor haar om altijd dichtbij haarzelf te blijven. Zo is ze niet geschikt voor een baan in loondienst en nu zoveel gelukkiger met een eigen bedrijf waar zij zelf de regels bepaalt en anderen mag inspireren. Ze zet zich volledig in om dromen van anderen te realiseren, om te groeien en de beste versie van zichzelf te kunnen worden.


Kijk voor meer informatie over Willy op: https://willyswereld.nl/


Bekijk het interview met Willy hier ↓: 

Idelma Del Mar

Video strategist & Host Boost your Business Summit

Het idee voor de Summit ontstond vanuit een passie en energie om iets heel waardevols te willen neerzetten voor ambitieuze ondernemers. Een online event die je vanuit het gemak van je eigen huis/kantoor zou kunnen volgen en waarvan je niet alleen volop geïnspireerd zou worden, maar vooral zou worden aangezet tot actie. Geïnspireerd raken is makkelijk, ACTIE is key. 

Haar reis als videostrategist begon bijna 5 jaar geleden door een zoektocht naar haar eigen passie. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in Sales & Marketing en in 2018 besloot ze om voor het ondernemerschap te kiezen en ondernemers te helpen om succesvol video in te zetten om hun winstgevendheid, online zichtbaarheid & vindbaarheid te vergroten. 


Kijk voor meer informatie over Idelma op: https://idelmadelmar.nl/


Bekijk het interview met Idelma zelf hier ↓: 


Violette van den Bosch

Persoonlijke branding

Violette houdt ervan het werkgeluk van anderen te mogen vergroten door hun personal brand te ontdekken en in te laten zetten. Door haar eigen ervaring in de arbeidsbemiddeling heeft zij veel mensenkennis gekregen en inzicht in wie bij elkaar past en wie niet. Via een NLP opleiding verdiepte ze zich meer in zichzelf en leerde ze de kunst van Personal Branding, oftewel marketing van jezelf. Zij gelooft erin dat iedereen uniek is en een eigen werkwijze heeft met eigen kennis en persoonlijke ervaringen. Door dit in te gaan zetten en je eigen koers te gaan varen, weet je wie je bent, waar je voor staat, durf je dit uit te dragen waardoor je de juiste mensen aanspreekt


Kijk voor meer informatie over Violette op: https://www.personalbrandingtribe.nl/


Bekijk het interview met Violette hier ↓: 

Muriël Versluis

Eigenaar SalesDiva

Volgens Muriël is verkopen een basisvaardigheid van het ondernemerschap. Ze is absoluut geen verkoopgoeroe maar vindt juist empowerment key. Haar overtuiging is dan ook dat als je in jezelf gelooft en achter je product staat, je directer en overtuigender bent in je communicatie. Je laat je eigen kracht en integriteit zien wat de basis is voor een goede verkoop.

Muriël helpt met het vinden van jouw eigen waarheid rondom verkopen. Verkopen is namelijk heel individueel en persoonlijk. Alleen goed zijn in je eigen vakgebied is namelijk niet voldoende om ook een succesvolle ondernemer te zijn. Je hebt iets waardevols aan te bieden aan je klanten.


Kijk voor meer informatie over Muriël op: https://www.salesdiva.nl/


Bekijk het interview met Muriël hier ↓: 

Muriel Versluis

Mok Heijmerink

Jouw persoonlijke website bouwer

Voor Mok bestaat er niks ergers dan een ‘plastic’ website. Een site die niet laat zien wie de ondernemer achter het product is en waar die voor staat. Met zo’n site krijg je klanten die niet bij je passen. Mok besloot haar eigen ‘plastic’ site compleet om te gooien en maakte een site die bij haar zelf past: echt, natuurlijk, plezierig een persoonlijk. Sindsdien streeft ze met haar eigen bedrijf ernaar jouw bedrijf en unieke talent naar buiten te brengen en via jouw website de liefde voor je product te laten zien. Hierdoor worden anderen geraakt en geïnspireerd hun best mogelijke leven te leiden. Mok helpt je te laten zien wat voor moois jij te beiden hebt met een website die bij jou past en anderen laat stralen.


Kijk voor meer informatie over Mok op: https://webbouwenaandekeukentafel.nl/


Bekijk het interview met Mok hier ↓: 

Panel discussie

Rosanne is een visionair, serie ondernemer, filantroop, business & heart-centered leiderschapscoach en internationaal spreker. Ze is ook een prijswinnaar en eigenaar van BOOST The World Foundation.

Haar Indonesische grootvader die in het Jappenkamp heeft gezeten, was niet alleen haar soulmate, maar ook haar voorbeeld en inspiratie voor al haar werk. Ook haar verleden als gepest kind en tiener geeft haar de kracht en purpose, ze bezit de kracht om “anders te durven zijn”.

Ze bouwde met haar team een eigen school in Zuid-Afrika en creëerde een nieuw onderwijsplatform voor kinderen, tieners, studenten en leraren.

“Haar missie is om via een holistische aanpak heart-centered leiders educatie te geven om hun ware potentie te kunnen leven en anderen inspireren om in hun kracht te staan en daarmee de wereld een stukje mooier maken."
Voor meer informatie kijk op: https://boostclubs.nl/

Bianca Blom startte LINJA om een van haar eigen persoonlijke frustraties op te lossen. Ze hield altijd van hoge hakken, maar had een hekel aan het ongemak dat gepaard ging met het dragen ervan. Bianca komt uit een ondernemersfamilie, studeerde bedrijfseconomie en besloot uiteindelijk haar passie voor schoenen te volgen.

Na het afronden van een cursus ambachtelijk schoenmaken, merkte Bianca een gebrek aan innovatieve ontwerpen op de markt en besloot ze haar eigen ontwerp te ontwerpen: elegante pumps die lopen als pantoffeltjes! Bianca heeft er zelf een halve marathon op gewandeld om aan te tonen dat dit mogelijk is.

LINJA's zijn te zien geweest in vele bladen zoals de Nederlandse Harper's Bazaar, de LINDA., Jacky, Marie Claire, etc. en ze worden gedragen door vele bekende Nederlandse vrouwen, waaronder Linda de Mol, Eva Jinek, Wendy van Dijk, Dionne Stax en nog véle anderen.
Voor meer informatie kijk op: https://www.linjaheels.com/

Rutney Sluis is een inspirator. Een ondernemer in hart en nieren. Hij is geboren in Zwolle en opgegroeid in Friesland. Hij besloot op zijn 16e jaar te gaan ondernemen. Op 17-jarige leeftijd ervoer hij successen en ging hij fulltime als ondernemer werken en wonen in Amsterdam, voorbereidend op zijn levensmissie. Die levensmissie is om wereldwijde mentale en fysieke welzijn te creëren.

Rutney had in zijn jeugd van huis uit altijd financiële en relationele uitdagingen ervaren en hierdoor groeide zijn intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.

Voor meer informatie kijk op: https://www.rutneysluis.nl/

Thijs Lindhout is spreker, drummer en ondernemer. Thijs is tevens de oprichter en host van de 100% inspiratie podcast, de nummer 1 podcast in de categorie zakelijk met meer dan 2 miljoen streams. 


Voor meer informatie kijk op: www.thijslindhout.nl

VIP-TOEGANG
Beperkt aantal kaarten!

Onbeperkt toegang tot alle masterclasses (bekijk ze in jouw eigen tijd)

+

VIP Q&A met de sprekers

  38 (Ex. BTW)

Gratis toegangGratis toegang tot

de Boost Your Business Summit 


Elke dag zijn er 3 masterclasses,

die slechts 24 uur beschikbaar zijn


GRATIS


VERSCHILLENDE EXPERTS


Delen bruikbare, praktische tools die je direct kan toepassen

waarmee je jouw omzet en online 

zichtbaarheid kan verdubbelen.

© 2020 Idelma Del Mar. Alle rechten voorbehouden

>