Heb jij een YouTube kanaal en kun je wel wat hulp gebruiken? 

Kies dan nu voor onze YouTube ondersteuning

Samen met mijn team bied ik verschillende pakketten voor YouTube ondersteuning aan. Staat jouw wens er niet bij? Neem dan contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Idelma Del Mar is DÉ videostrategist en YouTube expert van Nederland.
Ze heeft ruim 10 jaar ervaring in sales & marketing en heeft ondertussen al vele ondernemers geholpen om succesvol video en YouTube in te zetten voor hun bedrijf.

Heb je nog vragen?

Misschien staat het antwoord hieronder of neem gerust contact met mij op!

Vraag 1

Antwoord

 

Vraag 2

Antwoord

 

Vraag 3

Antwoord

 

Vraag 4

Antwoord

“Geweldige ervaring gehad afgelopen week met twee collega’s Saskia Bronkhorst en Daisy Goddijn bij Idelma. Zij weet op een zeer professionele manier uit de doeken te doen het waarom, wat en hoe van het inzetten van een video als ondernemer.  Het was ontspannen, leuk, intensief én leerzaam tegelijkertijd met als concreet resultaat een pitch op video en de kennis hoe dat te bewerken met muziek, ondertiteling etc. Topdag en voor iedereen die hiermee wil starten aan te raden!”

Tom Goddijn

Auteur, conflictcoach, mediator en trainer, Twist&Connect en CiEP

“Ik heb een online cursus bij Idelma gevolgd. Fantastisch hoe zij het doet: professioneel met geduld en aandacht, betrokken, flexibel wat betreft taal, Engels of Nederlands. Alle cursussen zijn op tijd begonnen met goede technische kwaliteit. Opdrachten waren heel duidelijk en alle presentaties en opgenomen video’s stond binnen 2 dagen in mijn mailbox, zo kon ik nog zelfstudie doen of alle stof nog een keer doornemen en toepassen.Het is zeer aangeraden en ik ga bij haar nog andere online cursus volgen. Dank je wel lieve Idelma voor verrijking van mijn kennis in dit gebied en het delen van jouw kennis en kunde met mij en andere cursisten.”

Raha Nahid

Eigenaar, Vitatec Nederland - Natural Health Centre

“Ik heb me voor deze YouTube cursus aangemeld na het volgen van een Webinar van Idema over een eigen YouTube kanaal opzetten. Ik kende Idema al van een andere cursus; om zelf video’s te maken. Ze is een echte pro met veel kennis en ervaring die ze onvoorwaardelijk deelt.Door deze cursus te volgen heb ik nu een eigen brand Chanel bij YouTube opgezet. Verder heb ik geleerd hoe je ervoor kunt zorgen dat je video’s goed zichtbaar worden bij YouTube. Ben zelf heel tevreden over het resultaat en is een eerste stap om een hele serie video’s te ontwikkelen en te presenteren. Een ieder die weet dat ik een eigen YouTube kanaal heb en vragen over heeft, stuur ik graag door naar Idema. Mocht je plannen hebben om een eigen YouTube kanaal op te zetten, dan beveel ik de professionele begeleiding van Idema van harte aan. Dank je wel Idema voor deze verreikende en verrijkende reis.”

Joyce Z. Wazirali

Spreekster, auteur en expert, Eenheid Bewust Leiderschap®

Wil je meer weten over de YouTube pakketten voor ondersteuning?

Neem contact met me op!

15 + 6 =

YouTube & Video
VIP dag

Wil jij nog meer groeien met jouw bedrijf en daarbij video en YouTube strategisch inzetten?

Boek dan nu een VIP dag om samen met mij aan jouw business, strategie, planning en YouTube video's te werken.

YouTube Mastery

Word een YouTube master in 30 dagen.

In 7 modules leer je alle belangrijke ins and outs om video’s te maken en het meeste uit YouTube te halen.

De volgende cursus start in het najaar van 2023.