LIVE ONDERNEMERS INSPIRATIE

IN GESPREK MET…

LIVE ondernemers inspiratie!

Elke maand interview ik een toffe ondernemer die zijn of haar beste tips deelt op het gebied van onlndernemen. We hebben het ook over video en YouTube en hoe zij dat voor hun bedrijf inzetten. Je hebt de mogelijkheid om live jouw vragen te stellen.

MET WIE?

Suzanne van Duijn

}

WANNEER?

10 maart 11:00 uur

WAAR?

YouTube Idelma Del Mar

t

WAAROVER?

O.a Ondernemers lessen

In het interview gaan we het onder andere hebben over:

Het verhaal van Suzanne van Duijn

Wat haar belangrijkste lessen zijn van het ondernemerschap?

Alles over financiële vrijheid en hoe je een ton per jaar kan verdienen

Hoe Suzanne video en YouTube inzet?

Ja, ik wil deze sessie graag bijwonen.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Suzanne van Duijn (1988) staat online ook wel bekend als Vrije Meid. Met haar TEDx Talk, boeken, podcast, blog, cursussen en coaching helpt ze vrouwen naar meer vrijheid als ondernemer. Vrijheid op alle fronten: locatie-onafhankelijk kunnen werken, genoeg verdienen en doen wat je leuk vindt, zonder beperkingen. In februari 2022 verkocht ze haar PR-bureau Snappr.

Als YouTube strategist helpt Idelma ondernemers om de kracht van video in te zetten om hun online zichtbaarheid en bereik te groeien, door videos te creëren die 7 dagen per week, 24 uur per dag resulteren in meer sales voor hun bedrijf.
Ze heeft een groot YouTube kanaal waar ze regelmatig interessante video’s boordevol met tips en waarde deelt. Ook heeft ze een succesvolle Facebook community. Elke maand gaat Idelma live op YouTube in gesprek met ondernemers om te leren van hun lessen. Zorg dat je erbij bent en live ook jouw vragen kunt stellen!

YouTube & Video
VIP dag

Wil jij nog meer groeien met jouw bedrijf en daarbij video en YouTube strategisch inzetten?

Boek dan nu een VIP dag om samen met mij aan jouw business, strategie, planning en YouTube video's te werken.

YouTube 5-daagse

Schrijf je in voor de volgende YouTube daagse en leer in 5 dagen hoe jij een professioneel YouTube kanaal kan neerzetten.