Boost jouw Online Presence: Video Bewerken met InShot

Videoblog

We weten allemaal dat video’s dé manier zijn om jezelf en je business online in de spotlight te zetten. Maar hoe zorg je ervoor dat die video’s eruit knallen zonder een leger aan tech-experts? Dat is waar InShot om de hoek komt kijken! In deze easy-peasy handleiding neem ik je stap voor stap mee in de wereld van InShot, zodat jij je video’s snel en simpel een professionele touch kunt geven.

Waarom InShot?

Laten we eerlijk zijn, met die berg aan apps om uit te kiezen, wil je er eentje die cool is en niet teveel tijd en technische kennis vereist. InShot is zo’n app. Het is een gebruiksvriendelijke app en er zit zoveel handige functionaliteit in dat je denkt: “Waarom kende ik dit niet eerder?!” Je kunt de app gratis uittesten en voor een habbekrats van slechts €10 per jaar krijg je alle toeters en bellen.

Stap 1: Starten maar!

Dus, jij wilt je video wat pit geven? Open die InShot-app en klik op dat plusje. Kies je video(‘s) en je komt gelijk in het startscherm terecht.

Als je het nog niet hebt overwogen, is dit het moment om dat te doen. YouTube biedt namelijk tal van mogelijkheden om je podcast naar een hoger niveau te tillen en een groter publiek te bereiken. In deze blogpost bespreken we de voordelen van podcasten op YouTube, wat je kunt verwachten en waar je aan moet denken als je begint.

Stap 2: Simpele Aanpassingen

Check dit: in het midden zie je je video, daaronder kun je ‘m afspelen en bovenaan vind je allemaal handige functionaliteit, zoals:

– **Knippen**: Begin en eind van je video te lang? Klik op knippen en slice dat stuk eraf.

– **Overgangen**: Maak je video vloeiend met gave overgangseffecten.

– **Muziek en Geluidseffecten**: Voeg muziek of geluidseffecten toe uit InShot’s bibliotheek.

– **Voice-over**: Wil je wat uitleggen? Neem ‘n voice-over op!

– **Tekst en Stickers**: Maak je video’s interactief met tekst en stickers.

Stap 3: Gebruik het juiste formaat

Laat je video schitteren met de “Canvas”-optie. Pas de verhouding aan voor verschillende sociale media. InShot heeft standaardformaten voor platforms zoals Insta, YouTube en TikTok.

Stap 4: De Finishing Touch en Uploaden

Je hebt je video bewerkt, en nu? Fijnstellen! Pas de volumes aan, versnel stukjes voor wat pit. Ben je tevreden? Klik op de export-knop, kies de kwaliteit en InShot maakt er een tof bestandje van.

Luister, jij als zelfstandig ondernemer hebt geen tijd voor ingewikkelde edit-software. Met InShot maak je een pro-video zonder veel gedoe. Dus, of je nu je business wilt pimpen of jezelf online wilt laten zien, met InShot in je toolkit maak je binnen no-time video’s waar je trots op kunt zijn.

Ik ben benieuwd naar jouw toekomstige video’s. Mocht je nog vragen hebben, laat het weten in de reacties.

Klaar voor een volgende stap?

Je kan ook de handige uitlegvideo bekijken. En als je nog meer handige video tips en tricks kan gebruiken, download dan ook mijn geheel gratis Video Starterskit.

Suerte!

Meer tips & leerzame informatie over video?

Volg me op YouTube

YouTube & Video
VIP dag

Wil jij nog meer groeien met jouw bedrijf en daarbij video en YouTube strategisch inzetten?

Boek dan nu een VIP dag om samen met mij aan jouw business, strategie, planning en YouTube video's te werken.

YouTube 5-daagse

Schrijf je in voor de volgende YouTube daagse en leer in 5 dagen hoe jij een professioneel YouTube kanaal kan neerzetten.